top of page
Фото автораСергей Цицюра

Різдвяна зірка засіяла!

Кажуть, що справжнє свято Різдва не достатньо побачити, його потрібно відчути. Воно завжди особливе та незвичайне. Це час, коли все навкруги наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових заходів та емоцій, які неодмінно залишаються у серцях кожного. Веселими колядками, вертепами, новорічними посіваннями та щедрівками багатий місяць січень.

Не залишилися осторонь цього святкування і учні Сарненського ліцею №1 ім.Т.Г.Шевченка. В останні різдвяні дні свято «Різдвяний передзвін» зібрало шкільну родину учнів 6-х класів. У виконанні учнів прозвучали колядки та щедрівки: «Наш Ісус мале дитя», «Ой високо в синім небі зірка засіяла», «Нині в нас Різдво Божого дитяти», «Україна колядує», «Нова радість стала», «Бог ся рождає», «Щедрий вечір», «На різдвяні свята», «Добрий вечір, тобі, пане господарю». Ведучі заходу Сергієнко Наталія (7-Б) та Пінчук Дмитро (7-Б) розповіли про історію кожного різдвяного свята та традиції його святкування в Україні в прадавні часи.

Доброзичлива атмосфера, гарна погода робила колядку особливо величною. Учасники заходу отримали багато позитивних емоцій та посмішок .

Тож учні школи закладу зичать усім миру, Божої ласки і опіки над родиною і Україною, дочекатися в здоров’ї наступного Різдва.







9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page